YHTEYSTIEDOT

LUKIPUHELIN
päivystää arkisin klo 8-17. Voit soittaa numeroon
044 284 4563.

Voit lähettää kysymyksiä SÄHKÖPOSTIIN oppimisti@gmail.com. Pyrimme vastaamaan kysymyksiin viikon sisällä.

HALLITUS

Birgitta Grönholm
044 984 2401
puheenjohtaja.oppimisti
@gmail.com

Niina Savolainen
sihteeri.oppimisti
@gmail.com

Tomi Kovalainen
varapuheenjohtaja.
oppimisti@gmail.com

Taija Grönholm
nuorisovastaava

Suvi Lehto
Tuula Pelkonen

Twitterissä Oppimisti@Oppimisti

www.facebook.com/pages/Lahden-seudun-erilaiset-oppijat-ry-Oppimisti/864275230251846?fref=ts

TIETOSUOJA

 Jäsenten tietojen suojaaminen ja yksityisyyden kunnioittaminen on meille erittäin tärkeää. Haluamme sinun tietävän, miten käsittelemme henkilötietojasi ja miten hyödyt tietojesi luottamisesta käsiimme.

Lahden seudun erilaiset oppijat ry on valmistautunut toukokuun lopussa noudatettavaksi tulevaan, EU-laajuiseen tietosuojasääntelyyn, joka vahvistaa asiakkaiden oikeuksia henkilötietojensa käytön suhteen. Muutos näkyy sinulle muun muassa tarkempina kuvauksina henkilötietojesi käytöstä ja entistä läpinäkyvämpänä viestintänä. Muutos ei vaadi sinulta erityisiä toimenpiteitä.

Yhdistetty rekisteriseloste ja informointiasiakirja

1.       Rekisterinpitäjä

Lahden seudun erilaiset oppijat ry.

 

Hollolankatu 3 A 11, 15110 Lahti

040 441 9572

2.       Rekisteriasioiden yhteyshenkilö

Birgitta Grönholm, pj

Niina Savolainen, sihteeri

3.       Rekisterin nimi

Jäsenrekisteri

4.       Henkilötietojen käyttötarkoitus

Henkilötietojen käsittelyn yleisenä henkilötietolain 8 §:n mukaisena edellytyksenä on jäsenyys ja jäsenen suostumus,

sekä lainsäädännöstä johtuvien oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen.

Lahden seudun erilaiset oppijat ry:n jäsentietojen käyttötarkoituksia ovat:

·          Jäsenen tunnistaminen, jäsenen yksilöinti (identifiointi),

todentaminen (autentikointi) ja valtuuttaminen (auktorisointi) Lahden seudun erilaiset oppijat ry:n palveluissa.

·         Jäsentiedotteiden ja LukSitko lehden postitus

 

5.       Rekisterin tietosisältö

Jäsenen perustiedot

·         Nimitiedot

·         Syntymäaika

·         Yhteystiedot:

               Osoitetiedot

        Puhelinnumero

        Sähköpostiosoite

 

6.       Säännönmukaiset tietolähteet

Jäseneen liittyviä tietoja kerätään jäseneltä itseltään jäsenhakemuksen yhteydessä jäsentietolomakkeella.

 

7.        Tietojen luovutukset ja siirrot

Jäsenen henkilötietoja ei luovuteta Lahden seudun erilaiset oppijat ry:n lukuun toimivien kolmannen tahon ulkopuolelle.

 

Jäsenen yhteystiedot voidaan luovuttaa jäsenlehden (LukSitkon) postitukseen osallistuville yhteistyökumppaneille.

 

8.       Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötietoja käsittelevät vain Lahden seudun erilaiset oppijat ry:n hallituksen määrittelemät henkilöt (sihteeri ja puheenjohtaja).

 

Lahden seudun erilaiset oppijat ry:n jäsenrekisterin tietoturvallisuus sekä henkilötietojen luottamuksellisuus, eheys ja käytettävyys varmistetaan tarkoituksenmukaisin teknisin ja hallinnollisin toimenpitein.

 

9.       Tarkastusoikeus

Jäsenellä on henkilötietolain 26 - 28 §:n mukaisesti oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja jäsenrekisteriin on tallennettu.

 

Tarkastuspyyntö tehdään toimittamalla kirjallinen ja allekirjoitettu tarkastuspyyntö osoitteella:

Lahden seudun erilaiset oppijat ry.

Hollolankatu 3 A 11, 15110 Lahti

 

Tarkastuspyynnössä tulee mainita nimi, henkilötunnus, postiosoite ja puhelinnumero.

 

10.    Tiedon korjaaminen

Jäsen voi henkilötietolain 29 §:n mukaisesti päivittää ja muuttaa omia tietojaan ilmoittamalla siitä yhdistyksen sihteerille tai puheenjohtajalle.